Sig hej til din nye klassekammerat Learny

Når vi siger ‘lektiehjælp alle har råd til’, så mener vi det faktisk! Vi vil gerne forklare hvorfor; og så må det vel også være på sin plads, med en præsentation af den nye klassekammerat. Den kommer her.

Navnet på den nye klassekammerat er Learny, en blanding af ’Learn’ og ’Happy’. På dåbsattesten står der nyfødt, men det er bestemt ambitionen at vokse sig stor og stærk, og blive i klassen mange år fremover. Forældrene er noget ældre; nærmere bestemt 23 år. De hedder Moment, og er Danmarks førende vikarbureau indenfor ‘young professionals’. Med Moment som forældre, er Learny sikret en sund opvækst, hvor alle de basale behov er opfyldt, så Learny kan vokse og gro i rette omgivelser.

Et brændende ønske om at hjælpe hele den næste generation godt på vej

Learny er født ud af et brændende ønske om at hjælpe hele den næste generation godt på vej i livet, og fordi lektiehjælp i dag er forbeholdt de mere velstillede familier. Det vil vi lave om på. Lektiehjælp skal være noget alle kan gøre brug af, og gerne på en måde, så det kan være en fast ven i barnets skolegang.

En god skolegang er en vigtig del af at skabe et godt fundament for tilværelsen. Det giver selvtillid og selvværd, nysgerrighed og lyst til fordybelse, gode venner og oplevelser. Alt sammen noget man tager med sig langt ind i sin voksne tilværelse. Derfor er det så vigtigt med en god skolegang. Det handler om langt mere end blot at kunne sætte et komma rigtigt, eller kunne dividere korrekt.

Undervisning.jpg

“Det handler om at skabe modet til at turde række hånden op i timen, selvom man måske svarer forkert.”

For os i Learny, er det præcis det der motiverer os - at give et bidrag, til at børn og unge kan få en skolegang, der sikrer de bedste forudsætninger for resten af livet. Det handler om at skabe modet til at turde række hånden op i timen, selvom man måske svarer forkert. Lysten til at ville lære matematik, selvom det kan være svært. Og det handler om at udskifte ‘ondt i maven’ med skoleglæde og trivsel. Og det skal være for alle; ikke de få.

Lav pris er en forudsætning

Alt i Learny er tænkt ud fra at det skal være for alle. Alle vores beslutninger kredser om det. Derfor hjælper det heller ikke, at vi har priser der er så høje, at det kun er få der har råd til at betale dem.

Hidtil har lektiehjælp været en kostbar affære. Den tid skal være slut nu. Derfor har vi truffet en række valg, og gjort tingene på en måde, der sikrer at vi kan skære næsten halvdelen af prisen sammenlignet med andre udbydere i markedet. Køber man eksempelvis 72 timer hos os, koster det 199 kr./timen. Man kan også vælge 12 måneders adgang til lektiehjælp for et fast månedligt beløb på 150 kr./md., og derudover 165 kr. pr. time man bruger. Har man en lektiehjælper ude 4 gange om måneden i 2 timer ad gangen; ja så vil man samlet set slippe med en timepris på 184 kr. i det eksempel - det tør vi altså godt kalde ‘Lektiehjælp alle har råd til’.

For os betyder sådan en pris to ting. Flere har råd til at bruge lektiehjælp, og flere har råd til at bruge det mere. Og det synes vi faktisk går ret godt i tråd med at kunne hjælpe ‘hele den næste generation’.

Lav pris betyder ikke lav kvalitet

Vi ved godt hvad den umiddelbare tanke kan være: “Hvordan kan man være billig, og så også være god?”. Spørgsmålet er helt fair, og for os har det været essentielt at den lave pris netop ikke må betyde at kvaliteten daler, for så hjælper vi netop ikke ordentligt. Svaret på spørgsmålet er ganske simpelt. Vi gør det smartere, og kan derfor både sikre pris og kvalitet.

Hele omdrejningspunktet i Learny er vores platform. Når man opretter sig her, udfylder man en række oplysninger om barnets faglige udfordringer og sociale trivsel. Derudover tager man en læringsstilsanalyse, der kortlægger hvordan barnet lærer bedst. De oplysninger gør at vi kender barnet, og kan sikre det helt rette match med en lektiehjælper der passer til netop det enkelte barn. På den måde er platformen faktisk en sikring af kvaliteten, foruden det altså betyder vi kan sælge det til en langt billigere pris. Det synes vi faktisk er ganske smart.

Højt kvalificerede lektiehjælpere

Når alt kommer til alt, handler det hele om læringssituationen mellem barn og lektiehjælper. Platformen, og vores måde at gøre det på er blot redskaber. Derfor er det helt afgørende for os, at have de rette lektiehjælpere med ombord (vi kalder dem Learnys).

Lektiehjælp.jpg

“Når vi kombinerer så dygtige unge mennesker, med et dybt kendskab til det eksakte barn, skaber vi de absolut bedste forudsætninger.”

Fælles for disse, er at de alle har gennemført en videregående uddannelse med et gennemsnit på 9, samt at de har fået 10 eller 12 i de fag de underviser i. Derudover kan de naturligvis fremvise straffe- og børneattest. Når vi kombinerer så dygtige unge mennesker, med et dybt kendskab til det eksakte barn, skaber vi de absolut bedste forudsætninger for et godt og udviklende forløb.

Og hvordan kommer man så i gang?

Det er faktisk ganske simpelt og i første omgang helt uforpligtende. Man opretter blot en gratis profil på learny.dk. Her udfylder man information om ens barn og tager læringsstilsanalysen. Herefter tilkendegiver man hvad man ønsker hjælp til, og så er bolden spillet over på vores halvdel. Så snart der er et match, på en eller flere relevante lektiehjælpere modtager man automatisk besked, og kan gå ind i platformen og vurdere kandidaterne ud fra forskellig info omkring erfaring, personlighed, interesser og undervisningsstil. Først her træffer man en endelig beslutning, og vælger hvilken betalingsform man ønsker. Herefter kan der tages dialog med lektiehjælperen og timerne kan planlægges. Lettere bliver det ikke.

Er der spørgsmål sidder vi altid klar til at hjælpe på info@learny.dk eller tlf.: 70 89 00 40.

Vi håber at I vil tage godt imod Jeres nye klassekammerat, og har lyst til at lege med os.

Mvh
Peter Modin
Adm. direktør i Learny

Billede 2_Peter Modin.jpg

Peter Holmgaard Modin

Adm. direktør i Learny

Peter er en erfaren iværksætter og far til rødhårede Anton. Han brænder for at give børn fundamentet for et godt liv via en god skolegang. Derfor bruger han mange af sine vågne timer på at udvikle Learny - når Anton altså tillader det.

Forrige
Forrige

”Jeg laver lektierne senere!”

Næste
Næste

”Hvorfor skal jeg læse Ove Ditlevsen!?”